Felkeltette a figyelmet az új motoros ruha

Itt a nyár, és nagyon sok a szabadidő, mert nincs iskola. Én vagyok otthon a tesómmal. és már meséltem róla, hogy milyen eszközökkel igyekszem lefoglalni, hogy nyugodt maradjon. A családi videókat, amiket a múltkor digitalizáltattunk, már mind végig nézte, és már éppen kezdtem aggódni, hogy mivel fogom lefoglalni, hiszen a betegségéből adódóan, ő csak egy dologra tud fókuszálni, arra is csak akkor, ha akar, minden más hidegen hagyja.

Ajánlottam játékokat, filmeket, de egyik sem tudta lekötni igazán a figyelmét.

Valahogy eddig is mindig úgy alakult, hogy teljesen véletlenül akadtam rá arra a témára, ami hónapokig foglalkoztatja, és most sem volt ez másként.

motoros ruhaUgyan is idén kezdtem el csinálni a motoros jogsimat, és nekem ez annyira lekötötte a figyelmemet, hogy már fel sem tűnt a varázsa. Sok stresszel járt, hogy átmenjek a vizsgán sikerrel, hogy beszerezzek minden cuccot, nem is gondoltam, hogy ez a nekem már majdnem, hogy unott téma esetleg neki érdekes lehet.

Aztán egy nap, a mama vigyázott a tesómra, és én elmentem a Shoxba, hogy szétnézzek, mi a helyzet motoros ruha fronton. Már rég óta tudom, milyet szeretnék, és el is döntöttem, hogy megveszem, de valamiért mindig csak halogattam. Az oka előttem is rejtély, viszont ezzel az alkalommal úgy mentem oda, hogy egy komplett motoros szettel távoztam.

Szinte szökdeltem a hazafelé úton, olyan boldogsággal töltött el, hogy megvan, végre megvettem.

Mikor beléptem az ajtón, szerintem érezhető volt az örömöm, de ami ennél is sokkal feltűnőbb volt, hogy a testvérem elém szaladt, megragadta a motoros ruhámat, és onnantól kezdve nem tudtuk elvenni tőle. Minden négyzetmilliméterét átvizslatta, a kis ujjával végigtapogatta, órákon keresztül el volt vele.

Csak este lefekvésnél tudtam újra a kezeim közé venni az új ruhámat, de reggel mikor felébredtem, és kimentem a mosdóba, mire visszamentem a szobámba, már megint nem volt ott a motoros ruha.

Persze, nem ijedtem meg, mert tudtam hol van, és nem is tévedtem.

Napok teltek így el, hogy remekül lefoglalta magát a ruhám nézegetésével. Én pedig rettentően örültem ennek, mert ami neki jó és érdekes, az nekem is az.

Bele se merek gondolni, mi lesz, ha megveszem a motoromat. Azt vajon milyen módon fogja napokig nézegetni, csodálni, szeretgetni?

Lényegében mindegy, mert most már tudom, hogy érdekli a téma, és azt is, hogy a motorozás nem csak nekem lesz szerelem, de a testvéremnek is figyelemfelkeltő elfoglaltság.