Igényes női ruhák moletteknek, ezzel végre megörvendeztettem beteg testvérem

Akinek van, vagy rosszabb esetben csak volt beteg rokona, testvére és napi szinten kellett ápolnia, az biztosan tudja, hogy milyen kemény, türelmet próbáló, de nemes feladat. Nálunk húgom az, aki autista és a maga kis világán kívül nem igazán szeret lenni. Embert próbáló feladat minden nap, de egyáltalán nem tudok haragudni rá, vagy elfáradni benne. Sok erőm volt abban, hogy mostanra így lássam a dolgokat, mert nem vagyok túl jó ilyen téren, de ő még is csak a testvérem, ezért muszáj volt elfogadnom és kezelnem a helyzetet.

Beteg testvéremnek mindene az okostelefonja, igaz nem a legmodernebb, de neki megfelel, főleg, mert van rajta egy kedvenc kis játéka, ahol figurákat kell felöltöztetni. Nagyon szereti a divatot a maga módján és ezt mindig tudtunkra is adja. Ezért találtam ki azt, hogy közelgő szülinapjára meglepem valami egészen egyedi és csinos ruhadarabbal.női ruhák moletteknek

Rengeteg üzletet bejártam sikertelenül és vizsgáltam át több online boltot is, de mind hiába. Húgom testalkata elég kényes és addigi tapasztalataim alapján, nem árulnak dagibb lányoknak csinos ruhákat. Elmeséltem a problémám egyik haveromnak, aki ajánlott nekem egy netes butikot, ahol vannak kifejezetten női ruhák moletteknek. Megörültem neki nagyon, hátha használható lesz végre egy oldal és egy igen szép ruhával tudom megörvendeztetni testvéremet. Szerencsére minden igényemet felülmúlta az oldal! Rég találkoztam egy ennyire jól összetett oldallal, ahol igényes egyedi képekkel mutatják be a ruhadarabokat, ráadásul gondolnak a molett hölgyekre is! Szerencsére a választék hatalmas volt, ezért bőségesen tudtam válogatni, sőt 2 napom ment rá, hogy kiválasszam a legmegfelelőbbet. A kétnapos kutatás során, igazán pozitív volt az számomra, hogy mobiltelefonról böngészve is jól áttekinthető volt az oldal, nem hullat darabjaira. A sok válogatás után a kiszemelt darabot végül megrendeltem. A rendelés folyamata gyorsan és zökkenő mentesen ment, mert minden azonnal észrevehetően és világosan volt feltüntetve a honlapon. A szállítási idő megadott intervallumában teljesült a rendelésem, a kék ruha, amit rendeltem hibátlan állapotban érkezett meg és azt kaptam a pénzemért, amit kigondoltam! Végre találtam egy jó webshopot, ahonnan tudok majd a jövőben is kedveskedni molett testvéremnek, mert szerintem biztos fog tetszeni neki a ruha, amit rendeltem!

Így is lett. A szülinapi zsúrján, amikor átadtam neki az ajándékot és kinyitotta, soha olyan mértékben nem láttam meglepettnek és vigyorgósnak. A maga módján megköszönte az ajándékot és fel is próbálta. Hibátlanul állt! A buli további részében is hordta és kifejezetten jól érezte magát újdonsült szerzeményében.

Amióta átadtam neki a meglepetésem, hasonló fazonú ruhákat tesz a mobilos alkalmazásába a felöltöztetendő babákra, szóval ez a biztosíték arra, hogy biztosan tetszik neki! Rettenetesen hálás voltam annak a az internetes butiknak, hogy ilyen választékot tárt elém, mert volt miből válogatnom és a legjobbat kiválasztanom! A következő szülinapra is igénybe veszem és valami más fajta ruhadarabot rendelek majd!