A menyasszonyi ruha adja meg az esküvő ünnepélyességét

A minap a barátoméknál az fogyatékossággal élők helyzetéről beszélgettünk, ugyanis a barátom anyukája az egyik velük foglalkozó szervezetnél dolgozik. Sokat szoktunk ilyen, és ehhez hasonló témákról beszélni, ha náluk vagyok.

Az egyik este mesélte, hogy nemrég készült egy új applikáció, ami kifejezetten az autizmussal élők számára nyújt segítséget. Személy szerint nagyon jó ötletnek tartok az ilyen segítő jellegű applikációkat. Főleg, ha valóban segítséget tud nyújtani a felhasználójának.

Nemrég, mikor a barátoméknál voltam, nagy sürgés-forgás volt, ugyanis meghívást kaptak egy esküvőre. A menyasszony a barátom anyukájának a munkatársa, vagyis barátnője volt. Nagyon várta már mindenki a Nagy napot.

Még a barátom is teljesen lázban volt az esküvő miatt. Próbálgatta a fehér ingeket, az öltönyöket, a nadrágokat.. Én is nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen képeket fog majd küldeni az esküvőről. Egy ilyen esemény mindenkiben izgatottságot vált ki, hiszen olyan szép dolog, ha két ember összeköti az életét egy szép ceremónia keretében.

Ilyenkor mindenki meghatódik a pár boldogságán. A pár pedig mióta készülhetett erre az egy napra. Mit egy napra, pár órára.. Egy esküvő rengeteg szervezést igényel. Egy nőnek azonban a férj kiválasztása után, vagy akár előtt is, a legfontosabb, hogy meglegyen a tökéletes esküvői ruha.

Az első aranyszabály, hogy minden esküvőn kell a menyasszonynak ruha.

Lehetőleg fehér, lehetőleg a legszebb! Akár több is. Lehet esküvői ruhája a menyasszonynak, menyecske ruhája, alkalmi ruhája a vacsorára stb. A koszorús lányoknak pedig koszorúslány ruha, a vőlegénynek esküvői öltöny. Ez teszi igazán ünnepivé a hangulatot. Mindenki kiöltözik ilyenkor és megtiszteli az esküvő fontosságát.

A képek alapján pedig a menyasszonynak nagyon szép ruhája, és esküvője volt. A barátom is, és az anyukája is nagyon jól érezték ott magukat, hajnalig bulizott is mindenki.