Nővéremnek hála…

A nővérem egy az autizmust segítő civil szervezetnél dolgozik, tevékenykedik. Nagyon empatikus és segítőkész ember, büszke is vagyok rá nagyon emiatt. Én még főiskolára járok, így nem dolgozom, de hozzá az irodába sokat szoktam menni, mert szeretek ott lenni, szeretem azt a társaságot. Mostanában izgalmas dolgok is történnek, mert éppen egy autizmust segítő appon dolgoznak, ez számomra felettébb érdekes, mert informatikát tanulok. A múltkor, amikor bementünk hozzájuk a pár szabad órámban, leültem Judit, a nővérem mellé beszélgetni, majd fel is állt, mert csengettek hozzájuk. Egy futár volt, hozott Juditnak valami csomagot.

Nos, én elég kíváncsi természetű vagyok, így egyből kérdezősködtem, hogy mi az, mi van benne. Elárulta, hogy az interneten az aquamundi.hu nevű oldalról rendelt, mert ott vannak natúr arckrémek.

Régóta küzd azzal, hogy megtalálja az igazán jó arckrémet, de mostanra jött csak rá arra, hogy azzal volt a baj, hogy nem natúr arckrémek közül válogatott eddig, ezért irritáltak ennyire ezek a bőrét. Most ugyebár natúrt vett és nagyon bízik benne, hogy jó lesz. Elmesélte, hogy nem csak arckrémek, hanem mindenféle természetes összetevőjű kozmetikum közül lehet itt válogatni, mint például natúr szappan. Ezt is, mármint a natúr szappant is majd ki akarja próbálni, csak a krémet a hónap utolsó napján rendelte meg, így sajnos már más vásárlásra Juditnak nem maradt ideje, de majd bepótolja természetesen azt is.

Egyébként informatikus szemmel nagyon jónak találtam a honlapjukat, minden szempontból, szóval nagy gratuláció nekik!